И ове године су Светосавску химну певали и ученици и наставници,најпре у цркви Св.пророка Илије,а затим и у школи „Иван Горан Ковачић“ у Нишкој Бањи.

Након Свете Литургије ученици су са овогодишњим колачарима и парохијским свештеницима учествовали у резању Славског колача,а затим присутнима рецитовали ,певали,свирали.

niskabanjasvetisavaПриредбу су ученици од 1. до 8. разреда припремили са вероучитељицом Кристином Костић,уз велико ангажовање школског хора који је предводила наставница музичког Марија Вагнер Тричковић.После приредбе ученике је обрадовао свештеник Добривоје Митровић скромним,али врло лепим поклонима.У порти је децу чекало послужење,и сви су били насмејани и задовољни.

У поподневним часовима у школској сали такође је организовано резање Славског колача,а затим је уследила приредба коју је са ученицима наше школе припремила наставница српског језика Верица Милановић.

И ове године је наш велики Светитељ могао бити поносан на своје потомке који су Му одали част и захвалност онако како су то најбоље умели.