Dan opstine Medvedja 014


Поводом дана Општине Медвеђа 21. маја, за изузетно залагање и хуманитарну делатност, урушена је захвалница Његовом Преосвештенству Епископу нишком Господину Арсенију. Захвалницу је уручио председник Општине др Небојша Арсић, а у име Епископа захвалницу је примио протонамесник Далибор Стефановић архијерејски намесник јабланички, који се захвалио у име Епископа на указаној части.

Такође благодарницу Општини Медвеђа за несебично залагање и градитељску помоћ Црквеној Општини у Медвеђи уручио је месни парох јереј Бобан Вуковић. На свечаности поводом обележавања дана Општине, присуствовао је и председник координационог тела Владе Републике Србије др Зоран Станковић, који је са председником Општине свечано отворио нову обилазницу у Медвеђи. Уприличена је свечана академија уз учешће најмлађих полазника дечје установе "Радост" у Медвеђи.

Парох у Сијаринској Бањи отац Драган Илић је поздравио високу делегацију у свечаној сали хотела "Гејзир" у Сијаринској Бањи, где се зачуо и звук гусала уз свечани ручак.

јереј Бобан Вуковић
{oziogallery 1715}