Доња Врежина

donjavrezina
Седиште парохија:

Адреса: -18000 Ниш, село Д. Врежина
Старешина храма: - јереј Владан Стојановић
Тел.-факс: 018/214-730
Е-пошта: -
Сајт: -

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala