Мерошинска парохија

Седиште парохије:
Адреса: - 18252 Мерошина, ул Добричка бр. 10

Тел.-факс: - 018/892215

Е-пошта: -

Детаљније>>

Посете Архијереја>>

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala