Чокотска парохија

cokot
Седиште парохије:

Адреса: - 18250 Ново Село, село Чокот

Тел.-факс: - 018/710321

Е-пошта: -

Детаљније>>

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala