Куршумлија

kursumlijaСедиште парохија:
Адреса: -18430 Куршумлија, ул. Пролетерских бригада бб
Старешина храма: -
Тел.-факс: - 027/385-597
Е-пошта: -
Сајт: -

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala