Димитровград

dimitrovgradСедиште парохија:
Адреса: -18320 Димитровград, ул. Христо Ботев бр. 5
Старешина храма: - јереј Слободан Илић
Тел.-факс: - 010/360367
Е-пошта: -
Сајт: -

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala