Мозговска парохија

Седиште парохије:
Адреса: - 18229 Мозгово

Тел.-факс: - 018/840-026

Е-пошта: -

Детаљније>> 

Посете Архијереја>>

Епархија нишка

  1. Намесништва
  2. Манастири
mapa-manastira-mala